Käyttövesiremontit ja lämpöjohtoremontit kotitalouksille Tampereen seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Putkityö A. Salojärvi palvelee Nokian ja Tampereen seudun sekä laajemmin Pirkanmaan kotitalouksia silloin, kun edessä on lämpöjohtoremontti, käyttövesiremontti, lämmitystaparemontti tai uudiskohteen putkityöt. Saat meiltä ripeää ja taatusti ammattitaitoista palvelua perheesi tarpeisiin. Varmistamme sen, että kotiisi löytyy kokonaistaloudellisesti paras ratkaisu.

Palvelumme kotitalouksille

Saat meiltä kaikki putkiremontit uudis- ja remonttikohteisiin suunnittelusta toteutukseen. Tarjoamme kotitalouksille pitkällä kokemuksella:

  • käyttövesiremontit

  • lämpöjohtoremontit

  • lämmitystaparemontit ja lämpöpumppujen asennukset

  • ylipäätään kaikki putkityöt uudisrakentamisen kohteisiin ja remonttikohteisiin.

Pyydä tarjous jo tänään

Käyttövesiremontti on vaihtoehto perinteiselle putkiremontille

Käyttövesiputkiston elinikä on noin 25–30 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa ja veden laatu putkistossa huononee. Onko tullut aika pohtia putkiremonttia? Käyttövesiremontti on kustannustehokas ja suhteellisen vaivaton vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Se on mahdollista toteuttaa edullisena pintavetona talon rakenteita rikkomatta. Tällöin vanhat putket poistetaan siltä osin, kun ne ovat näkyvissä, mutta pinnat jätetään ehjiksi. Käyttövesiremontti voidaan parhaimmillaan toteuttaa nopeasti ja melko huomaamatta. Voit jopa asua samanaikaisesti talossasi eikä vesi ei ole pitkiä aikoja poissa käytöstä. Kerromme mielellämme lisää käyttövesiremontin toteuttamista talossasi.

Kysy lisää!

Lämmitys kuntoon remontilla!

Onko sinulla ongelmia kodin lämmityksen kanssa? Hipooko lämmityslasku pilviä? Lämmitysremontilla voit saavuttaa sekä tasaisen ja varman lämmityksen että säästää energiaa ja rahaa. Lämpöremontissa uusitaan tyypillisesti lämmönjakoputkisto, patterit ja niiden termostaatit.


Lämpöjohtoremontin yhteydessä on usein järkevää päivittää vanha lämmitysjärjestelmä kokonaan uuteen, esimerkiksi nykyaikaiseen lämpöpumpputekniikkaan. Tulevat energiasäästöt kattavat helposti lämpöremontin kulut. 


Lämpöremontti voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta, myös talvella. Remontin aikana lämpö on vain hetken aikaa pois päältä, joten voit asua kotonasi koko remontin ajan. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista kotisi lämpöremonttiin!

Ota yhteyttä!