LVI-urakoinnit taloyhtiöille Tampereen seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoamme taloyhtiöille kaikenlaiset LVI-urakoinnit Nokian ja Tampereen seudulla sekä koko Pirkanmaan alueella. Teemme kaiken kokonaisista putkiremonteista LVI-pientöihin vahvalla ammattitaidolla. Voit siis olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Etsimme aina tilanteeseesi sopivan, kokonaistaloudellisesti järkevimmän ratkaisun.

Kattavat palvelut taloyhtiöille

Palvelemme taloyhtiöitä Pirkanmaan alueella kaikissa LVI-urakointeihin liittyvissä asioissa putkiremonteista pienempiin huoltoihin.

Saat meiltä sinulle sopivalla aikataululla ja vahvalla ammattitaidolla esimerkiksi:

  • putkiremontit suunnittelusta toteutukseen

  • LVI-töiden valvonnan

  • kaukolämmön alajakokeskusten uusinnan

  • LVI-pientyöt, kuten vuotojen korjaukset, hanojen vaihdot ja vesikalusteiden huollot.

Putkiremontti alusta loppuun ammattilaiselta

Teemme putkiremontit alusta loppuun vahvalla ammattitaidolla. Aluksi, ennen remontin aloitusta selvitämme asiakkaan tarpeet ja putkiremontin reunaehdot. Pohjatyön perusteella laadimme putkiremontille suunnitelman teknisesti ja kokonaistaloudellisesti järkevimmästä toteutuksesta. Toteutamme putkiremontin huolella ja sovitussa aikataulussa. Pohditko parhaillaan putkiremonttia? Tulemme mielellämme arviointikäynnille keskustelemaan remontin toteutuksesta!

Sovi arviointikäynti jo tänään!

Meidän kanssamme putkiremontti sujuu kitkatta

Putkiremontti vaikuttaa väistämättä asumiseen, mutta on tärkeää putkiston toimivuuden ja koko taloyhtiön kannalta. Putkiremontin suunnittelu ja toteutus kannattaa tehdä huolella, jotta kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti, eikä ylimääräisiä yllätyksiä tai kustannuksia tule vastaan. 


Putkisaneerausten ammattilaisena hoidamme remontin niin, että voit olla varmasti tyytyväinen sekä sen toteutukseen että lopputulokseen. Pidämme huolta aktiivisesta ja ajantasaisesta viestinnästä projektin alkumetreiltä sen loppuun saakka, jotta taloyhtiö ja sen osakkaat tietävät, miten asiat etenevät. Asukkaille tiedottaminen on olennainen osa palveluamme. Olisiko siis aika ottaa ensimmäinen askel?

Pyydä tarjous kitkattomasta putkiremontista!