LVI-asiantuntija yritysten palveluksessa Tampereen seudulla

Kysy lisää palveluistamme yrityksille!

Putkityö A. Salojärvi Oy tarjoaa Tampereen ja Pirkanmaan seudun yrityksille LVI-asiantuntijan palveluita. Voimme ottaa LVI-urakkasi työnjohto- ja asiantuntijatehtävät vastuullemme. Tarjoamme myös LVI-asennuspalvelut aliurakointina.

Ammattitaitoinen LVI-yritys projektisi tukena

Etsitkö ammattilaista, joka ottaisi LVI-projektisi, kuten esimerkiksi putkiremontin tai lämmitykseen liittyvän remontin, näppeihinsä? Tarjoamme yritykselle projektinjohdon ja projektin asiantuntijan tehtäviä pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Palvelumme yrityksille kattavat esimerkiksi:

  • KVV-/IV-työnjohtajapalvelut, kaukolämpötyönjohtajapalvelut

  • LVI-asennuspalvelut aliurakkana

  • LVI-työnjohto-, LVI-toimihenkilö- ja LVI-asiantuntijatehtävät alikonsulttina

  • nestekiertojärjestelmien mittaus- ja säätötehtävät.

Ota yhteyttä!

KVV- ja IV-työnjohtajapalvelut pätevästi

Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä on oltava kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston eli KVV-laitteiston rakentamisesta vastaava, pätevä työnjohtaja, jos se on laitteistojen rakentamisen vaativuuden vuoksi tarpeellista. Samalla tavoin ilmanvaihtolaitteiston (IV) rakentamisessa edellytetään vastaavaa työnjohtajaa vaativammissa tehtävissä. Meillä on tarjota yrityksesi käyttöön pätevyyttä ja kokemusta KVV- ja IV-vastaavan tehtäviin. Käänny puoleemme, niin katsotaan, miten voimme olla avuksesi!

KVV- ja IV-työnjohtajan lakisääteiset tehtävät

Viemärien ja ilmastoinnin rakentaminen tai saneeraaminen voi olla hankalaa ja monimutkaista. Putkityö A. Salojärvi tekee kuitenkin urakkasi kokemuksella ja varmistaa turvallisen ja kestävän lopputuloksen. Suomessa tapahtuu vuosittain lukuisia vesivuotovahinkoja. Sinun ja yrityksesi ei kannata ottaa riskiä putkistoon liittyvissä asennuksissa, vaan käyttää vain osaavaa LVI-ammattilaista – oli kyse sitten isosta remontista tai pienestä huoltotyöstä. KVV- ja IV-työstä vastaavana työnjohtajana johdamme asennustyötä ja vastaamme siitä, että asennustyöt tehdään oikein ja sopivilla materiaaleilla. Asiakkaana pääset helpolla ja voit olla varma siitä, että vaativat viemäröinti- ja ilmanvaihtotyöt tulevat tehtyä oikein.